Print

Pojedinačno Prvenstvo Igrača 1 i 2 Lige Vsž Za Sezonu 2018/19

 

STOLNOTENISKI SAVEZ VUKOVARSKO-SRIJEMSKE ŽUPANIJE VUKOVAR 

STK BOGDANOVCI

POZIVAJU VAS NA POJEDINAČNO PRVENSTVO IGRAČA 1. I 2. LIGE VSŽ ZA SEZONU 2018./2019.
09. LIPNJA 2019. (NEDJELJA) S POČETKOM U 9:30h
HRVATSKI DOM BOGDANOVCI, BANA JOSIPA JELAČIĆA 5, BOGDANOVCI
POKROVITELJ: STOLNOTENISKI SAVEZ VSŽ I OPĆINA BOGDANOVCI
ORGANIZATOR: STOLNOTENISKI KLUB "BOGDANOVCI" I STS VSŽ
PROPOZICIJE
POJEDINAČNE KATEGORIJE:
1. KATEGORIJA: IGRAČI 1. STOLNOTENISKE LIGE VSŽ
2. KATEGORIJA: IGRAČI 2. STOLNOTENISKE LIGE VSŽ
KATEGORIJA PAROVA:
1. KATEGORIJA: IGRAČI 1. STOLNOTENISKE LIGE VSŽ
2. KATEGORIJA: IGRAČI 2. STOLNOTENISKE LIGE VSŽ

 

Pročitaj više...

Print

Svečano otvorenje Hrvatskog doma Svinjarevci

 

U petak, 17. svibnja s početkom u 15:00 sati započelo je svečano otvorenje Hrvatskog doma Svinjarevci.

Na svečanom otvorenju nazočio je zamjenika župana Vukovarsko-srijemske županije gosp. Josipa Dabru te uz njega djelatnici županije, pročelnici, izaslanici razvojne agencije VSŽ, načelnici Općina, viječnici Općine Bogdanovci, načelnik Općine i njegovi zamjenici, te djelatnici Općine, predsjednici i članovi udruga i naravno naše Svinjarevčanke i Svinjarevčani.

Otvorenje doma rezanjem vrpce učinio ja načelnik Općine gosp. Barun i vijećnik gosp. Ivan Božić. Nakon toga gosp. Božić obratio se nazočnima uz nekoliko riječi te istakao važnost da nakon dugih 10 godina imamo Hrvatski dom Svinjarevci zahvaljujući radu sadašnjih i prijašnjih načelnika, zamjenika, vijećnika nebi uspjeli ovo realizirati.

Načelnik gosp. Barun također se obratio nazočnima te ukazao na važnost da se nalazimo u prvoj seoskoj prijestolnici Vukovarsko-srijemske županije, u Svinjarevcima koji nakon dugogodišnjih ulaganja unutar dvije godine gdje je uloženo preko 850.000,00kn danas smo otvorili Hrvatski dom Svinjarevci u vrijednosti više od 1.650.000,00kn koja su plaćena u cijelosti u 100%-tnom iznosu proračunskim sredstvima Općine Bogdanovci. Osim toga istaknuo je da je plan da se napravi spomen soba za sve žrtve, civile i branitelje Svinjarevaca u spomen na njih jer danas se nalazimo u mjesnom odboru Svinjarevci prvi puta nakon Domovinskog rata na pravom mjestu. Naposljetku načelnik se zahvalio na radu bivših načelnika, zamjenika i vijećnika jer bez njih nebi došli do željenog cilja.

Zatim zamjenik župana gosp. Dabro uz javno obraćanje dotaknuo se važnosti slavonskog sela kao što su naši Svinjarevci i prenio pozdrave našega župana gosp. Galića. Istaknuvši da je županija spremna pomoći i u realizaciji spomen sobe za naše branitelje. Pohvalu na realizaciji projekta i zahvalio se na suradnji Općine Bogdanovci.

Nakon javnih obraćanja uslijedio je obilazak cijelog Hrvatskog doma Svinjarevci te prigodni domjenak u sklopu doma uz zvuk slavonske tamburice.

Ovim putem zahvaljujemo se svima na potpori, radu, dolasku sa kojim su uveličali svečano otvorenje Hrvatskog doma Svinjarevci.

Print

27. Obljetnica 106. brigade HVO HB Orašje

Dana 15. svibnja, povodom 27. obljetnice 106. brigade HVO HB Orašje u ime Općine Bogdanovci načelnik Općine položio je vijenac za sve poginule branitelje u Domovinskom ratu koji su dali svoje živote na oltaru domovine.

Pod geslom: "Zajedno u ratu, zajedno u miru."

Print

EU fondovi Plave Vinkovačke televizije

 

U emisiji Plave Vinkovačke televizije pod nazivom Fondovi Europske unije načelnik Općine gosp. Barun ističe sve projekte EU na području Općine Bogdanovci. Sve detalje rada pisanja i provedbe projekata možete vidjeti večeras, s početkom u 20:00 na Plavoj vinkovačkoj televiziji

Print

2. Memorijalna hodnja Putevima proboja iz Vukovara - HOS-ova štafeta smrti

 

Povodom druge memorijalne hodnje Putevima proboja iz Vukovara u Bogdanovcima braniteljice i branitelje pozdravio je načelnik Općine sa djelatnicima. Nakon prigodne molitve uz pozdravni govor načelnika i Damira Radnića uputili smo se u Spomen dom Bogdanovci gdje su opisani točni događaju i bit samih Bogdanovaca u Domovinskom ratu.

Zahvaljujemo se ovim putem svima što su svojom nesebičnosti uz put molitve došli u Bogdanovce i odali počast svim civilima i braniteljima Bogdanovaca.