Print

Humanitarna akcija

 

Akcija oko prikupljanja igracki za Centar za nestalu i zlostavljanu djecu. Igracke prikupljajte pa cemo ih donijeti na sljedecu sjednicu ŽO HDZ-a VSŽ. Možete ih donijeti u Općinu Bogdanovci pa kada budemo išli na sjednicu ŽO ponijeti. Učinimo dobro djelo zajedno!

Post o akciji je u nastavku:
Imate igračke ili društvene igre koje Vaši mališani više ne koriste? Želite učiniti dobro dijelo i omogućiti i drugoj djeci raznovrsni sadržaj i igračke?

Centar za nestalu i zlostavljanu djecu prikuplja donacije igračaka i društvenih igara koje će se koristiti u radu Savjetovališta za djecu, mlade i obitelj u Osijeku i Vinkovcima.

Savjetovalište je u Osijeku otvoreno 2014. godine i pružilo je besplatnu pomoć i podršku velikom broju djece, mladih i odraslih. Stručnjaci koji pružaju psihosocijalnu pomoć i podršku uključeni su volonterski u želji da ovakvu uslugu pruže svim građanima koji si istu ne mogu priuštiti.

Donacije možete dostaviti u prostorije Centra ili poslati poštom na adresu J.J.Strossmayera 1/I, 31 000 Osijek s naznakom "Savjetovalište". Za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte na broj 091/600-4016.