Print

Božićna čestitka načelnika Općine Bogdanovci

 

Dragi mještani Općine Bogdanovci, dragi prijatelji,

kroz sve ove godine postojanja, općina Bogdanovci u okviru svojih mogućnosti stvara bolje uvjete za život svim dobnim skupinama i segmentima društva. Cilj nam je stvoriti Općinu po mjeri svakog sumještanina da postanemo perspektivna općina, da podignemo životni standard i kvalitetu življenja te da potaknemo i brinemo za svakog našeg mještanina od djeteta do umirovljenika.

Ovo je naše vrijeme, vrijeme otvaranja novih prilika i mogućnosti za budućnost naše djece. Zato, u ovo vrijeme darivanja, ostanimo povezani u slozi i solidarnosti jedni za druge. Ne zaboravimo na sve one koji će blagdane provesti sa čežnjom u srcu, ne zaboravimo starije, nemoćne, ljude bez obitelji, nezaposlene. Ovih blagdana posvetimo im svu našu pažnju, poštovanje i pomoć.

Pozivam sve ljude dobre volje, da zajedno za bolju Općinu ne budemo nemarni, otvorimo srce u iskrenosti i čistog srca proslavimo Božić.

Želim da svi zajedno Božić dočekamo u sreći i zadovoljstvu sa svojim obiteljima i bližnjima te da u Novoj godini i nadalje u našim obiteljima i našoj zajednici izgrađujemo zajedništvo, ljubav, vjeru i međusobno razumijevanje.

U tome uvjerenju, želim svima sretan i blagoslovljen Božić te sretnu i još uspješniju Novu 2018. godinu.

Vaš Načelnik Općine Bogdanovci
Marko Barun, bacc.admin.publ.