Print

Skupština društva "Vodovod grada Vukovara d.o.o."

 

U sjedištu društva održana je skupština 15.12.2017. na kojoj su predložene određene točke. Na prijedlog Općine Bogdanovci za Plan gradnje i održavanje komunalnih vodnih građevina u 2018. godini nadopunili smo u vezi Općine Bogdanovci izrada projektne dokumentacije kanalizacije u ulicama (odvojak ulice Bana Josipa Jelačića, ulica Josipa Kozarca, odvojak ulice Matije Gupca, produžetak ulice Marina Držića) koje nisu obuhvaćene Projektom Vukovar u naselju Bogdanovci.

Ujedno uvrštena je izrada idejnog projekta: odvodnja i pročišćavanje otpadnih voda naselja Petrovci i Svinjarevci.

Temeljem ranijih sastanaka i koji je održan 25. kolovoza iznijeli smo ponovljeni problem novo izabranom direktoru gosp. Dario Tišov te je izrazio želju da u što kraćem vremenu riješimo. Nabrojit ćemo jedne od problema iznošene, a to su hidrant ispred Općinske zgrade, riješavanja problema u ulici Bana Josipa Jelačića kod izlijevanja vode u ulaska u privatni posjed, nedovoljan pritisak vode, kanalizacija u ostalim ulicama u kojima nije napravljeno što se tiče naselja Bogdanovci.

Konkretno za naselje Petrovci ustanovljeno je i evidentirano i dano na daljnji rad oštećenje staza, kućnih prilaza, srušenih zidova šahti i ostalo te ne priključene vode u ulici Matije Gupca.

Napominjemo uvršena je projektna dokumentacija za kanalizaciju u naseljima Petrovci i Svinjarevci te ujedno izgradnja dodatnih ulica koje nisu obavljene u naselju Bogdanovci.

Krajnji rok za završetak i priključke na kolektore kanalizacija u Bogdanovcima je 20.08.2018. Plaćanje priključka prema dosadašnjim informacijama neće prelaziti preko 2.000,00kn rekao je na skupštini gosp. Tišov.