Print

16. Memorijal Vukovarskih branitelja - Međunarodni nogometni turnir U-14

 

 

Turnir U-14 igrao se od 27. do 29. travnja na četiri stadiona. Od četiri stadiona prestižno otvorenje i zatvaranje turnira organizirano je na stadionu "Ivan Barun" sjedište NK Croatia Bogdanovci iz Bogdanovaca.

Ranije smo imali objavu gdje smo sam događaj opisali i promovirali te ovim putem dodajemo fotografije samih događaja. Za osvojeno prvo mjesto čestitamo NK Rijeka na njihovoj upornosti, čestitamo NK Osijek na istinskoj borbi do zadnje minute i osvojenom drugom mjestu te čestitamo GNK Dinamo Zagreb na osvojenom trećem mjestu. Posebno želimo istaknuti međunarodnu selekciju hrvata iz Njemački koji su igrali srcem i dušom za svoj klub i pokazali zahvalnost hrvatskim braniteljima gdje god bili.

Ono što je specifičnost ove godine i što mi je iznimno drago da se turnir otvara u Bogdanovcima koji su to zaslužili u vremenima kada je bilo najteže, ali i nakon Domovinskog rata.
Ekipe koje sudjeluju na ovome turniru su budućnost hrvatskog nogometa te će sigurno neki od ovih dečki ponosno nositi dres vatrenih u budućnosti. Dok tako budu zajedno stajali iza naših tradicionalnih vrijednosti od kojih je jedna svakako i Domovinski rat i Vukovar, za našu državu i našu budućnost nema brige.

Uživajte u fotografijama!

 

https://www.facebook.com/opcinabogdanovci91/posts/1907691775929491