Print

OBAVIJEST

 

Poštovani mještani Općine Bogdanovci,
Vlada Republike Hrvatske sklopila je ugovor o istraživanju i podjeli eksploatacije nafte i plina sa naftnom kompanijom Vermilion Zagrab Exlploration d.o.o. gdje će vršiti 2D seizmička mjerenja na poljoprivrednim i šumskim zemljištima Općine Bogdanovci.
Štete koja će nastati uslijed seizmičkih mjerenja procijeniti će se odmah nakon završetka radova koji su planirani do kraja lipnja 2018.godine. Komisija za utvrđivanje štete biti će predstavnici tvrtke Vermilion i predstavnik Općine Bogdanovci. Nadoknadu štete podmirit će tvrtka Vermilion Zagrab Exlploration d.o.o. nagodbama na obostrano zadovoljstvo. Za prijavu štete na zemljištu na kojem se izvodilo seizmičko istraživanje dobit će te formular koji će te ispuniti u slučaju štete. Obavijest i formular bit će u toku dana podjeljen u sva tri naselja na kućne adrese. 
Molimo za razumijevanje, posebno da se ne ometa rad ekipa, zatim da se ne diraju postavljene oznake i kablovi na zemljištu kao i druga oprema. U slučaju oštećenja opreme ili krađe tvrtka Vermilion bit će primorana uključiti nadležnu policijsku postaju.

Kontakt osobe: MLADEN MOHR 091/515-1656
SINIŠA HOFER 091/114-4225
TOMISLAV LIKIĆ 098/399-481

Za sve dodatne informacije možete se javiti djelatnicima Općine Bogdanovci.

Zahvaljujem na razumijevanju i suradnji!

S poštovanjem, 
Načelnik Općine Bogdanovci
Marko Barun, bacc.admin.publ.