Print

Udruga žena Vukovar - Poziv na radionicu "Poboljšanje kvalitete života, psihofizičkog zdravlja te prevladavanje stresa i predavanje o sigurnosti"

 

Udruga žena Vukovar provodi trogodišnji program pod nazivom "OSNAŽIVANJEM DO BOLJE INTEGRACIJE" koji financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, a partneri na projektu su Hrvatski zavod za zapošljavanje Vukovar i Centar za socijalnu skrb Vukovar. Ovim programom djelovat će se u cilju osnaživanja, poboljšanja kvalitete života te stjecanja novih, korisnih znanja i vještina socijalno osjetljivih skupina - nezaposlenih žena, žena korisnica socijalne pomoći, korisnica Sigurne kuće te osoba treće životne dobi.

Radionicu održati ćemo u prostorijama Općine Bogdanovci, dana 18.01.2018. od 19 do 20 sati u suradnji sa Policijskom upravom Vukovarsko srijemskom - uredom načelnika. Predavanje na temu "Izazovi sigurnosti i samozaštita" održati će policijska službenica za prevenciju Marina Bukal. Cilj ovih radionica je osmisliti i osvjestiti načine pozitivnog mišljenja, povećati osjećaj samopoštovanja i samopouzdanja učenjem novih vještina kao i učenjem praktičnih metoda suočavanja sa svakodnevnim stresom.

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane žene da nam se pridruže u četvrtak 18.01.2018. u 19 sati u prostorijama Općine Bogdanovci kako bismo ih upoznale s našim programom i radom Udruge žena Vukovar te im pružile mnoge korisne savjete o sigurnosti.