Print

ODRŽANA KONSTITUIRAJUĆA SJEDNICA OPĆINSKOG VIJEĆA

 

U Općini Bogdanovci dana 07.06.2017. godine održana je konstituirajuća sjednica Općinskog vijeća Općine Bogdanovci.  Hilda Baumschabel, ovlaštenik predstojnika Ureda državne uprave u Vukovarsko-srijemskoj županiji otvorila je i vodila konstituirajuću sjednicu do utvrđivanja člana predstavničkog tijela, Marijana Gele koji je predsjedavao sjednicom do izbora predsjednika Općinskog vijeća Općine Bogdanovci
Na početku zasjedanja, izabrano je Mandatno povjerenstvo, kao jedno od stalnih radnih tijela Općinskog vijeća u koje su imenovani Ivan Božić za predsjednika te Željko Ergović i Mirko Hardi za članove.
Nakon podnesenog Izvješća Mandatnog povjerenstva, a temeljem konačnih rezultata izbora za članove predstavničkog tijela Općine Bogdanovci održanih dana 21.05.2017. godine,  verificirani su mandati i prisegu je položilo 12 od 13 izabranih članova.
 

Članovi Općinskog vijeća Općine Bogdanovci su:

1.        Marijan Gelo                          

2.         Juraj Mihajlović                     

3.         Ivan Božić                 

4.         Željko Ergović             

5.         Kata Božić                  

6.         Mirko Hardi   

7.         Goran Dubroja                        

8.         Tomislav Rac                         

9.         Andreja Magoč         

10.       Miroslav Morhan         

11.       Mirko Gelo                              

12.       Dalibor Katić                          

13.       Andrija Krizmanić 

 

U Odbor za izbor i imenovanja imenovani su Marijan Gelo za predsjednika te Željko Ergović, Ivan Božić, Kata Božić i Dalibor Katić za članove.

Za predsjednika Općinskog vijeća Općine Bogdanovci  izabran je Juraj Mihajlović.

Za prvog potpredsjednika izabran je Marijan Gelo, a za drugog potpredsjednika Miroslav Morhan.
Novi predsjednik Općinskog vijeća Općine Bogdanovci Juraj Mihajlović, preuzeo je predsjedanje sjednicom zahvalivši se pritom na ukazanom povjerenju i činjenici da je izabran jednoglasno, istaknuvši  nadu da će svi vijećnici složno surađivati  tijekom cijelog mandata, a sve za dobrobiti i prosperitet Općine Bogdanovci.